În perioada 1-14 Iulie suntem în vacanță. Puteți comanda produse, însă procesarea comenzilor și livrarea produselor se va face începând cu 14 Iulie. Livrarea este gratuită la toate comenzile de peste 100 RON.
Museta Crafts, Produse Handmade și Materiale Arts & Crafts

Termeni Și Condiții

PREZENTARE GENERALĂ

Acest website este operat de MUSETA CRAFTS, o marcă a LUCKART S.R.L. Pe întregul website, prin termenii „eu”, „noi” și „nostru”, ne referim la MUSETA CRAFTS. Oferim acest website, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest website pentru dumneavoastră, utilizatorul, condiționat de acceptarea de către dumneavoastră a tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și notificărilor menționate aici.

Vizitând website-ul nostru, vă implicați în „serviciile” noastre și sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții, inclusiv acele politici suplimentare la care se face referire aici. Acești Termeni și Condiții se aplică tuturor utilizatorilor website-ului, inclusiv și fără limitare, utilizatorii care sunt: browsere, vânzători, clienți, comercianți și/sau contribuitori de conținut.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a accesa, sau de a utiliza website-ul nostru. Prin accesarea, sau prin utilizarea oricărei părți a website-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toți Termenii și Condițiile acestui acord, atunci este posibil să nu accesați website-ul, sau să utilizați serviciile noastre. Dacă acești Termeni și Condiții sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni și Condiții.

Orice caracteristici, sau instrumente noi care sunt adăugate la website-ul web/magazinul actual vor fi de asemenea supuse Termenilor și condițiilor. Puteți consulta oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica, sau înlocui orice parte a acestor Termeni și Condiții prin publicarea de actualizări și/sau modificări pe website-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru modificări. Continuarea utilizării, sau accesul dumneavoastră la website după publicarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor modificări.

Sunteți de acord că MUSETA CRAFTS poate, în orice moment, să modifice, să întrerupă, sau să suspende funcționarea acestui website, sau a oricărei părți a website-ului, temporar sau permanent, fără a vă notifica și sunteți de acord că MUSETA CRAFTS nu va fi responsabil pentru nici o consecință datorită acestui lucru.

SECȚIUNEA 1 - TERMENII DE UTILIZARE

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului în statul, sau provincia dumneavoastră de reședință, sau că ne-ați dat consimțământul care permite oricărui minor aflat în grija dumneavoastră să utilizeze acest website.

Nu puteți folosi serviciile noastre în scopuri ilegale, sau neautorizate, sau pentru a încălca orice lege din jurisdicția dumneavoastră (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind drepturile de autor).

Nu trebuie să transmiteți viermi, viruși, sau orice cod distructiv. O încălcare, sau încălcare a oricăruia dintre Termeni va avea ca rezultat încetarea imediată a serviciilor noastre pentru dumneavoastră.

SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciile noastre oricui, din orice motiv, în orice moment. Înțelegeți că, conținutul dumneavoastră poate fi transferat necriptat și poate implica (a) transmisii prin diferite rețele; și (b) modificări pentru a se conforma și adapta la cerințele tehnice de conectare a rețelelor, sau dispozitivelor.

Sunteți de acord să nu reproduceți, duplicați, copiați, vindeți, revindeți, sau exploatați nici o parte a website-ului, utilizarea website-ului,  sau accesul la website, sau orice contact de pe website-ul prin care sunt furnizate serviciile noastre, fără permisiunea scrisă din partea noastră. Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse numai pentru comoditate și nu vor limita, sau afecta în alt mod acești termeni.

SECȚIUNEA 3 - ACURATEA, COMPLETITUDINEA ȘI ACTUALITATEA INFORMAȚIILOR

Nu suntem responsabili dacă informațiile furnizate pe acest website nu sunt exacte, complete, sau actuale. Materialul de pe acest website are doar scop informativ, sau să fie folosit ca bază unică pentru luarea deciziilor fără a consulta surse de informații primare mai precise, complete, sau mai oportune. Orice încredere în materialul de pe acest website este pe propriul risc.

Acest website poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice nu sunt neapărat actuale și sunt furnizate doar pentru referință. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui website în orice moment, dar nu suntem obligați să actualizăm nici o informație de pe website-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să monitorizați modificările aduse acestui website.

SECȚIUNEA 4 - INSTRUMENTE OPȚIONALE

Vă putem oferi acces la instrumente terțe asupra cărora nici nu le monitorizăm, nici nu avem nici un control, sau input. Recunoașteți și sunteți de acord că oferim acces la astfel de instrumente „așa cum sunt” și „așa cum sunt disponibile” fără nici o garanție, reprezentare, sau condiții de orice fel și fără nici o aprobare. Nu vom avea nici o răspundere care decurge din, sau este legată de utilizarea de către dumneavoastră a instrumentelor opționale de la terți.

Orice utilizare de către dumneavoastră a instrumentelor opționale oferite prin acest website este în întregime pe propriul risc și la discreția dumneavoastră și ar trebui să vă asigurați că sunteți familiarizat cu și sunteți de acord cu termenii în care instrumentele sunt furnizate de furnizorul(ii) terț(i) relevant(i).

În viitor, putem oferi noi servicii și/sau caracteristici prin intermediul acestui website (inclusiv lansarea de noi instrumente și resurse). Astfel de noi funcții și/sau servicii vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni și Condiții.

SECȚIUNEA 5 - LINK-URI DE LA TERȚI PĂRȚI

Anumite conținuturi disponibile prin intermediul acestui website pot include materiale de la terți.

Link-urile de la terți de pe acest website vă pot direcționa către website-uri ale terților care nu sunt afiliați cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea, evaluarea conținutului, sau acuratețea, nu garantăm și nu vom avea nici o răspundere, sau responsabilitate pentru materialele sau website-urile terților, sau pentru orice alte materiale, produse, sau servicii ale terților.

Nu suntem responsabili pentru nici un prejudiciu, sau daune legate de cumpărarea, utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate cu website-uri terțe. Vă rugăm să examinați cu atenție politicile și practicile terților și să vă asigurați că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Plângerile, îngrijorările, sau întrebările referitoare la produsele terțelor părți ar trebui să fie adresate terței părți.

SECȚIUNEA 6 - COMENTARIILE UTILIZATORILOR, RECENII, MESAJE ȘI ALTE INFORMAȚII

Dacă la cererea noastră, sau fără o solicitare din partea noastră, trimiteți anumite comentarii, sau informații, idei creative, sugestii, propuneri, tipare, sau alte materiale, fie online, prin email, prin poștă, sau în alt mod, sunteți de acord că în orice moment și fără restricții, putem edita, copia, publica, distribui, traduce și folosi în orice alt mod în orice mediu orice comentariu, sau informație pe care ni le trimiteți. Nu avem nici o obligație (1) de a păstra orice comentariu, recenzie, mesaj, sau informații confidențiale; (2) să plătim compensații pentru orice informații, sau comentarii; sau (3) pentru a răspunde oricăror comentarii/recenzii.

Putem, dar nu avem nici o obligație, să monitorizăm, să edităm, sau să eliminăm conținutul pe care îl considerăm ilegal, ofensator, amenințător, calomnios, defăimător, pornografic, obscen, sau inacceptabil în alt mod, sau care încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți, sau acești Termeni și Condiții.

Sunteți de acord că nici unul dintre comentariile dumneavoastră nu va încălca nici un drept al vreunei terțe părți, inclusiv drepturi de autor, mărci comerciale, confidențialitate, personalitate, sau alt drept personal, sau de proprietate. În plus, sunteți de acord că nici unul dintre comentariile dumneavoastră nu va conține materiale defăimătoare, sau ilegale, abuzive ori obscene și nu va conține nici un virus informatic, sau alt program malware care ar putea afecta în vreun fel funcționarea acestui website, sau a oricărui website asociat. Nu aveți voie să utilizați o adresă de email falsă, să pretindeți că sunteți altcineva decât dumnevoastră, sau să ne induceți în eroare în alt mod pe noi, sau pe terți cu privire la originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faceți și pentru acuratețea lor. Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru comentariile/recenziile postate de dumneavoastră, sau de orice terță parte.

Comentariile/recenziile cu link-uri către conținut (de exemplu, tipare, documente, fișiere pdf etc.) în: Google Drive, Microsoft One Drive, sau similar, vor fi șterse automat pentru siguranța vizitatorilor noștri. Acest tip de link nu este permis în comentarii, decât dacă este postat de MUSETA CRAFTS.

SECȚIUNEA 7 - INFORMAȚII PERSONALE

Trimiterea oricărui tip de informații personale prin intermediul acestui website/magazin este guvernată de Politica de Confidențialitate.

SECȚIUNEA 8 - ERORI, INEXACTITUȚI ȘI OMISIUNI

Ocazional, pe acest website, sau în serviciile noastre pot exista informații care să conțină erori tipografice, inexactități, sau omisiuni care se pot referi la descrieri ale produselor, prețuri, promoții, oferte, taxe de livrare a produselor, termene de livrare și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități, sau omisiuni și de a modifica, sau actualiza informații, sau de a anula comenzi dacă orice informații de pe website-ul nostru, sau de pe orice website aferent sunt inexacte, în orice moment, fără notificare prealabilă (inclusiv după ați trimis comanda).

Nu ne asumăm nici o obligație de a actualiza, modifica, sau clarifica informațiile de pe acest website, sau de pe orice website aferent, inclusiv informații despre prețuri, cu excepția cazurilor impuse de lege. Nici o dată specificată de actualizare, sau reîmprospătare aplicată acestui website, sau oricărui website asociat nu trebuie luată în considerare pentru a indica faptul că toate informațiile au fost modificate, sau actualizate.

SECȚIUNEA 9 - UTILIZĂRI INTERZISE

Pe lângă alte interdicții menționate în Termeni și Condiții, vi se interzice utilizarea acestui website, sau a conținutului acestuia: (a) în orice scop ilegal; (b) să solicite altora să efectueze, sau să participe la orice acte ilegale; (c) pentru a încălca orice reglementări, reguli, legi sau ordonanțe locale, internaționale, federale, provinciale, sau de stat; (d) pentru a încălca drepturile noastre de proprietate intelectuală, sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) hărțuiește, abuzează, insultă, rănește, defăimează, denigrează, intimidează, sau discriminează pe criterii de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau dizabilitate; (f) să prezinte informații false sau înșelătoare; (g) pentru a încărca, transmite viruși, sau orice alt tip de cod rău intenționat care poate fi utilizat în orice mod care va afecta funcționalitatea acestui website, a serviciilor noastre, sau a oricărui alt website, sau a internetului; (h) pentru a colecta, sau urmări informațiile personale ale altora; (i) pentru a trimite spam, phishing, pharm, pretext, spider, crawl, sau scrape; (j) pentru orice scop obscen, sau imoral; sau (k) pentru a interfera cu/sau eluda caracteristicile de securitate ale acestui website și ale serviciilor noastre, ale oricărui alt website, sau ale internetului. Ne rezervăm dreptul de a vă întrerupe accesul la utilizarea acestui website și a serviciilor noastre, sau a oricărui website asociat, dacă încălcați oricare dintre utilizările interzise enumerate mai sus.

SECȚIUNEA 10 - PROTECȚIA DREPTURILOR INTELECTUALE ȘI LICENȚĂ

Recunoașteți că tot conținutul disponibil prin intermediul acestui website, conținutul sub formă de text, grafică, software, muzică, sunet, fotografii și videoclipuri (colectiv, „proprietate intelectuală”) este protejat de drepturi de autor, mărci comerciale, brevete și/sau alte drepturi de proprietate și legi. Toate fotografiile afișate pe acest site sunt proprietatea exclusivă a MUSETA CRAFTS. Orice alt conținut de pe acest website este deținut de MUSETA CRAFTS (sau conținut de la terți utilizat pe acest website cu aprobarea acestora). Cu excepția cazului în care sunteți autorizat în scris de către MUSETA CRAFTS, sunteți de acord să nu copiați, modificați, închiriați, împrumutați, vindeți, atribuiți, distribuiți, licențiați, efectuați inginerie inversă, sau creați lucrări derivate bazate pe acest website și pe informațiile disponibile, sau pe orice conținut ( inclusiv, fără limitare, orice software) disponibil prin intermediul acestui website.

Prin prezenta vi se acordă o licență neexclusivă, netransferabilă și limitată pentru a vizualiza conținutul prezentat pe acest website în scopuri personale, necomerciale, cu condiția să nu eliminați, sau să ascundeți notificarea privind drepturile de autor, sau alte notificări afișate, sau incluse în conținut.

Nu puteți descărca, transmite, reproduce, copia, retipări, modifica, rescrie, crea lucrări derivate, distribui, afișa public, executa public, licenția, închiria, transfera, sau vinde conținut preluat de pe acest website în nici un fel, pentru orice public. Utilizarea comercială, sau furnizarea conținutului de pe acest website către orice sursă comercială, inclusiv alte website-uri, fără acordul expres în scris al MUSETA CRAFTS este strict interzisă. Nu puteți încadra nici o marcă comercială, logo, sau alte informații de proprietate pe acest website fără acordul scris al MUSETA CRAFTS. Orice drepturi care nu sunt acordate în mod expres aici sunt rezervate.

Nici unul dintre materialele disponibile pe acest website (inclusiv toate programele, codurile HTML și alte coduri) nu poate fi dezasamblat, transcris, stocat, tradus în orice limbă, sau limbaj informatic, retransmis sub orice formă, sau prin orice mijloace (electronice, mecanice, fotografice). reproducere, înregistrare, sau în alt mod), revândute, sau redistribuite fără permisiunea prealabilă scrisă a MUSETA CRAFTS.

Dacă nu se specifică altfel, toate drepturile, titlurile și interesele, inclusiv toate drepturile de autor, asupra întregului conținut de orice fel și asupra tuturor fotografiilor/videoclipurilor postate pe acest site sunt deținute exclusiv de MUSETA CRAFTS. Cu excepția cazului în care se menționează altfel, orice alt conținut postat pe acest site web este: Copyright © MUSETA CRAFTS, Toate drepturile rezervate.

MUSETA CRAFTS a adoptat o politică de încetare a serviciilor pentru utilizatorii care au încălcat intenționat și/sau în mod repetat acești termeni. Pentru mai multe informații cu privire la permisiunea de a folosi materiale, sau date, vă rugăm să ne contactați folosind formularul din pagina de contact.

SECȚIUNEA 11 - UTILIZAREA IMAGINILOR, VIDEOCLIPURILOR SAU FIȘIERELOR

Toate imaginile/videoclipurile/fișierele publicate pe acest website, sau alte website-uri și conturi de social media sub profilul MUSETA CRAFTS, aparțin exclusiv MUSETA CRAFTS. Utilizarea imaginilor/videoclipurilor/fișierelor de către programe AI, software-uri AI, motoare, sau baze de date de imagini/video/fișiere este strict interzisă. Imaginile/videoclipurile/fișierele pot fi utilizate numai prin achiziționarea unei licențe comerciale. Utilizarea imaginilor / videoclipurilor / fișierelor publicate de MUSETA CRAFTS fără o licență comercială este strict interzisă și este considerată încălcarea drepturilor de autor.

Pentru orice imagini/videoclipuri/fișiere găsite în orice bază de date/software AI, publicate pe un alt website, revistă, sau cont de social media, fără aprobarea MUSETA CRAFTS și pentru care nu a fost plătită o licență comercială, se vor solicita despăgubiri, începând de la 1500 EUR pentru fiecare imagine/video/fișier. Încălcarea dreptului de autor pentru imagini/video/fișier va fi soluționată în instanță. Această declinare a răspunderii este valabilă pentru fiecare imagine/video/fișier publicat pe orice alt website, sau cont de rețea socială sub profilul MUSETA CRAFTS.

SECȚIUNEA 12 - NOTIFICARE ȘI PROCEDURĂ DE ÎNCĂLCARE A DREPTURILOR DE AUTOR

MUSETA CRAFTS solicită utilizatorilor noștri să respecte proprietatea intelectuală a altora. În conformitate cu Digital Millennium Copyright Act, 17 U.S.C. Sec. 512, MUSETA CRAFTS a desemnat un agent pentru a primi notificări de încălcare a drepturilor de autor. Dacă credeți cu bună credință că lucrarea dumneavoastră a fost copiată într-un mod care constituie o încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să furnizați agentului de drepturi de autor al MUSETA CRAFTS următoarele informații:

  • O semnătură electronică, sau fizică a persoanei autorizate să acționeze în numele deținătorului drepturilor de autor;
  • O descriere a lucrării protejate prin drepturi de autor despre care pretindeți că a fost încălcată;
  • O descriere a locului în care materialul pe care pretindeți că îl încalcă se află pe website;
  • Adresa, numărul de telefon și adresa dumneavoastră de email;
  • O declarație a dumneavoastră conform căreia credeți cu bună credință că utilizarea contestată nu este autorizată de proprietarul drepturilor de autor, de agentul acestuia sau de lege; și
  • O declarație a dumneavoastră, sub sancțiunea de sperjur, că informațiile de mai sus din notificarea dumneavoastră sunt corecte și că sunteți proprietarul drepturilor de autor, sau sunteți autorizat să acționați în numele proprietarului drepturilor de autor.

Agentul de drepturi de autor al MUSETA CRAFTS pentru gestionarea reclamațiilor de încălcare a drepturilor de autor pe acest website poate fi contactat prin email folosind formularul din pagina de contact.

Vă recomandăm să solicitați sfatul unui consilier juridic independent înainte de a trimite o notificare.

SECȚIUNEA 13 - RENUNȚAREA RESPONSABILITĂȚII GARANȚIILOR ȘI LIMITAREA RĂSPUNDERII

Nu garantăm că utilizarea acestui website și a serviciilor noastre va fi neîntreruptă, în timp util, sigură, sau fără erori. Nu garantăm că informațiile obținute de pe acest website și serviciile noastre vor fi exacte, sau de încredere. Sunteți de acord că putem elimina acest website și serviciile furnizate de noi pentru perioade nedeterminate de timp, sau putem anula acest website și serviciile furnizate de noi în orice moment, fără notificare.

Sunteți de acord că utilizarea, sau incapacitatea de a utiliza website-ul se face pe propriul risc. Serviciile furnizate prin intermediul acestui website sunt (cu excepția cazurilor în care sunt menționate în mod expres de noi) furnizate „ca atare” și „așa cum sunt disponibile” pentru utilizarea dumneavoastră, fără nici o reprezentare, garanție, sau condiție de niciun fel.

În niciun caz MUSETA CRAFTS, directorii, ofițerii, angajații, afiliații, agenții, contractorii, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii, sau licențiatorii noștri nu vor fi răspunzători pentru orice vătămare, pierdere, reclamație de orice fel, directă, indirectă, incidentală, specială, sau daune consecutive de orice fel. Inclusiv, fără a se limita la profituri pierdute, venituri, sau economii, pierderea datelor, costurile de înlocuire, sau orice daune similare. Indiferent dacă se bazează pe contract, delict (neglijență), răspundere strictă, sau altfel, care decurge din utilizarea de către dumneavoastră a oricărui serviciu furnizat de noi, orice produs pentru orice, inclusiv serviciile noastre, pentru orice altă reclamație legată de orice, mod de utilizare a acestui website, servicii, sau orice produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori, omisiuni în orice conținut, orice pierdere, sau daune de orice fel suferite ca urmare a utilizării acestui website și a serviciilor oferite de noi, orice conținut postat, transmis, sau puse la dispoziție în alt mod prin intermediul acestui website. Deoarece unele state, sau jurisdicții nu permit excluderea, sau limitarea răspunderii pentru daune indirecte, sau accidentale în astfel de state, sau jurisdicții, răspunderea noastră va fi limitată în măsura maximă permisă de lege.

Pentru orice notificări, sau informații suplimentare, vă rugăm să folosiți formularul din pagina de contact.

Ultima actualizare: 1 Februarie 2024.

SECȚIUNEA 14 - DESPĂGUBIREA

Sunteți de acord să despăgubiți MUSETA CRAFTS ( LUCKART S.R.L. ), filialele sale, afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, contractanții, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractanții, furnizorii, stagiarii și angajații, de orice reclamație, sau cerere, inclusiv rezonabilă onorariile avocaților plătite de orice terță parte din cauza, sau ca urmare a încălcării de către dumneavoastră a acestor Termeni și Condiții, sau a documentelor pe care le încorporează prin referință, sau încălcarea dumneavoastră a oricărei legi, sau a drepturilor oricăror terți.

SECȚIUNEA 15 - DIVISIBILITATE

Dacă orice prevedere a acestor Termeni și Condiții este determinată a fi ilegală, nulă, sau inaplicabilă, o astfel de prevedere va fi totuși aplicată în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar partea neaplicabilă va fi considerată ca fiind separată de acești Termeni și Condiții, o astfel de determinare nu va afecta valabilitatea și caracterul executoriu al oricărei alte prevederi rămase.

SECȚIUNEA 16 - ÎNCETARE

Acești Termeni și Condiții sunt în vigoare cu excepția cazului în care/și până când sunt reziliați de dumneavoastră, sau de noi. Puteți rezilia acești Termeni și Condiții în orice moment, notificându-ne că nu mai doriți să utilizați acest website și serviciile furnizate de noi, sau când încetați să utilizați acest website și serviciile furnizate de noi.

Dacă după părerea noastră, nu reușiți, sau bănuim că ați eșuat, să respectați orice termen, sau prevedere din acești Termeni și Condiții, putem de asemenea să reziliem acest acord în orice moment fără notificare și veți rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate până la/și inclusiv data rezilierii și/sau ca urmare vă putem refuza accesul la acest website și la serviciile oferite de noi (sau orice parte a acestuia).

SECȚIUNEA 17 - ÎNTREGUL ACORD

Neexercitarea, sau executarea oricărui drept, sau prevedere a acestor Termeni și Condiții nu va constitui o renunțare la un astfel de drept, sau prevedere.

Acești Termeni și Condiții și orice politici sau reguli de operare postate de noi pe acest website, sau cu privire la Termenii și Condițiile întregului acord și înțelegerea dintre noi și dumneavoastră, guvernează utilizarea acestui website și a serviciilor furnizate de noi, înlocuind orice acorduri anterioare, sau comunicări și propuneri contemporane, orale, sau scrise, între dumneavoastră și noi (inclusiv, dar fără a se limita la orice versiuni anterioare ale acestor Termeni și Condiții).

Orice ambiguități în interpretarea acestor Termeni și Condiții nu vor fi interpretate împotriva părții redactoare.

SECȚIUNEA 18 - LEGEA APLICABĂRĂ

Acești Termeni și Condiții și orice acorduri separate prin care vă oferim acest website și serviciile noastre vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile locale:

Strada Câmpului 267, Prejmer – Brașov, 507165, România.

SECȚIUNEA 19 - MODIFICĂRI LA ACESTI TERMENI ȘI CONDIȚII

Puteți consulta oricând cea mai recentă versiune a acestor Termeni și Condiții pe această pagină.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica, sau înlocui orice parte a acestor Termeni și Condiții prin publicarea actualizărilor și modificărilor pe acest website. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru orice modificări. Continuarea utilizării, sau accesul dumneavoastră la acest website și la serviciile oferite de noi după orice modificare a acestor Termeni și Condiții înseamnă acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 20 - INFORMAȚII DE CONTACT

Pentru orice notificări, sau informații suplimentare, vă rugăm să folosiți formularul din pagina de contact.

Ultima actualizare: 1 Februarie 2024.

MUSETA CRAFTS:
Strada Câmpului 267
Prejmer – Brașov
ROMÂNIA
507165

SUPORT CLIENŢI:
Luni – Vineri: 09.00 – 17.00;
Sâmbătă – Duminică: Închis.

INFORMAŢII:
Denumire Comercială: Museta Crafts;
Denumire Legală: LUCKART SRL;
CIF: 48297870;
Reg. Comerțului: J08/1647/2023;
Cont RON: RO17BTRLRONCRT0CM1608001.