Museta Crafts, Produse Handmade și Materiale Arts & Crafts

Despre Noi

Museta Crafts este o afacere de familie pornită din pasiune. Produse handmade realizate 100% în România.
Andreea Zaharcu

CINE SUNTEM ?

Museta Crafts este o afacere de familie, pornită din pasiunea de a realiza produse handmade. Toate produsele sunt realizate 100% în România de Andreea Zaharcu.

ANDREEA ZAHARCU

Totul a început în 2018 cu un Blog și un canal de YouTube. În timpul liber, îmi place să postez articole și clipuri ce sper să fie utile celor pasionați. Am decis să deschid și un magazin online, pentru că eram mereu întrebată „De unde am putea cumpăra produsele tale ?”

Folosesc materiale de calitate, dar în același timp îmi place foarte mult să folosesc și materiale reciclate. Toate produsele sunt realizate cu pasiune și atenție la detaliu. Sper ca ceea ce vă ofer în magazin este pe placul dumneavoastră.

Momentan gama de produse este destul de limitată, însă pe viitor o să încerc să vă pun la dispoziție o varietate mult mai largă de produse pentru toate vârstele și toate gusturile. Dacă aveți întrebări legate de produsele oferite, comenzi, sau opinii, vă rog să mă contactați folosind formularul din pagina de contact. O să vă răspund în cel mai scurt timp posibil.

Bun venit la Museta Crafts !

Hai pe YouTube

Abonează-te la Museta Crafts »

Despre redare videouri Museta Crafts - Produse Handmade și Materiale Arts & Crafts